PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE TANO PROD IMPEX SRL

1. Despre aceasta nota de informare
TANO PROD IMPEX S.R.L. este o fabrica de dulciuri autorizata si recunoscuta pe piata prin meritele sale, atat in tara cat si in strainatate, cu sediul în Giurgiu, sat Remus, comuna Fratesti, Mateescu Madalin, in calitate de director adjunct.

În aceasta nota de informare va explicam modul în care are loc prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre Tano Prod Impex SRL, (noi) si în care ne asiguram ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate responsabil si in conformitate cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal care este aplicabila.
Pentru scopurile acestei note de informare, Tano prod Impex SRL este operator de date cu caracter personal. Puteti gasi mai sus informatii cu privire la identitatea si datele noastre de contact.
Noi, cei de la Tano Prod Impex SRL, si partenerii nostri luam foarte in serios respectul fata de datele dumneavoastra. Conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si bunele practici in domeniu, precum si asigurarea unui climat de transparenta, siguranta si incredere pentru clientii nostri este o prioritate pentru noi, pentru care angajatii, colaboratorii, partenerii si conducerea noastra isi declara in mod ferm sustinerea.
Aceasta nota contine informatii importante. Asadar, va incurajam sa acordati timpul necesar pentru a o citi in intregime si cu atentie si sa va asigurati ca o intelegeti pe deplin. Pentru a facilita parcurgerea documentului, am inclus la sfarsitul acestei note un glosar care explica principalele notiuni folosite (e.g. “date cu caracter personal”, “prelucrare”, etc.). Nu ezitati sa ne comunicati orice nelamuriri ati avea. Dorim sa fie clar pentru dumneavoastra cum folosim datele dumneavoastra si modul in care le protejam.
Continutul acestei note de informare este pur informativ si nu afecteaza drepturile pe care vi le ofera legislatia. Vom face tot posibilul pentru a va facilita exercitarea acestora. Va multumim pentru increderea acordata serviciilor noastre si modului in care lucram cu datele
dumneavoastra.

2. Cine suntem noi

Tano Prod Impex SRL este o fabrica de dulciuri cu un mare potential pe piata interna cat si externa datorita calitatii folosite pentru fabricarea dulciurilor.Daca aveti orice comentarii, sugestii, intrebari sau preocupari cu privire la orice informatii din aceasta nota sau cu privire la orice alte aspecte referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastrape care o realizam, va rugam sa nu ezitati sa contactati oricand responsabilul nostru cu protecța datelor. In functie de preferintele dumneavoastra, ne puteti contacta prin oricare dintre canalele de comunicare de mai jos.
Intreaga noastra echipa va depune toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura ca va raspundem cat mai rapid si complet contactandu-ne prin e-mail sau telefonic la nr de telefon afisat pe site la sectiunea contact. Adresa de email: contact [@] tanoprod.ro

Ce date ale dumneavoastra prelucram?

Datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le vom prelucra sunt datele obtinute direct de la dumneavoastra sau rezultate in urma prestarii serviciilor si includ urmatoarele categorii de date:

Detalii personale,cum ar fi: numeprenumesexdata nasterii/ varstacetateniecod numeric personal (CNP) restul informatiilor din actul dumneavoastra de identitate (inclusiv data emiterii, data expirarii actului, locul nasterii), necesare intocmirii statelor de salarii si a raportului REVISAL, pentru societatiile la care asiguram servicii de intocmire a evidentei contabile inclusiv salarizare.

Detalii de contact, cum ar fi: adresa de domiciliu / resedinta, numar de telefon mobil / fix, numar de fax, adresa de email.

Detalii de plata,cum ar fi: adresa de facturarenumarul contului bancar sau al cardului bancar/ cod IBAN, numele si prenumele titularului contului bancar sau al cardului bancar (poate fi altul decat dumneavoastra daca altcineva a efectuat plata unei facturi in numele si pentru dumneavoastra), data de la care cardul bancar este valabildata expirarii cardului bancar.

Detalii profesionale, cum ar fi: angajator, pozitie, marca sau CNP si adresa angajat, numar legitimatie.

Date referitoare la achizitii si interactiunea cu noi,cum ar fi: evidente ale interacțunilor dumneavoastra cu noidetalii referitoare la istoricul achizitiilor dumneavoastra de la noi.

Vom respecta insa cu strictete obligatia de pastrare a secretului profesional pe care o avem fata de dumneavoastra si nu vom informa aceste persoane despre aceasta procesare pentru a respecta obligatia noastra de secret profesional fata de dumneavoastra.

Sursa din care primim datele dumneavoastra

Cele mai multe informatii le avem insa de la dumneavoastra atunci cand semnati un contract de prestari servicii. Pentru aceasta desfasuram in mod continuu o companie de strangere si actualizare a datelor dumneavoastra.

Temeiurile pentru care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal

Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, pentru a putea incheia un contract cu dumneavoastra, la cererea dumneavoastra, sau pentru a executa un contract încheiat cu dumneavoastra (prin care ne obligam sa va prestam serviicile noastre).

în ceea ce priveste comunicarile noastre de marketing, prelucram datele dumneavoastra pe baza consimtamantului la prelucrare pentru acest scop specific.

Putem prelucra datele dumneavoastra pentru indeplinirea obligatiilor noastre de arhivare, a obligatiilor de a comunica unor autoritati publice, la cerere, anumite informatii sau a altor obligatii legale.

Scopurile pentru care prelucram date cu caracter personal referitoare la dumneavoastra sunt urmatoarele:

Prestarea de servicii contabile, fiscale, de audit catre dumneavoastra. Prestarea serviciilor contabile, fiscale sau de auditinformari pricind modificari legislative in domeniu, comunicarea cu dumneavoastra cu privire la obiectul serviciilor prestate.

Comunicari de marketing. Comunicarea cu dumneavoastra prin orice mijloace (de exemplu, email, telefon mobil sau fix, mesaje telefonice (SMS-uri), posta, mesaje transmise pe platformele de socializare sau în persoana) noutati privind serviciile disponibile in Tano Prod Impex SRL sau furnizarea altor nformați care v-ar putea interesa.

Gestionarea sistemelor noastre de comunicați si IT (tehnologia informatiei). Gestionarea sistemelor noastre de comunicatiigestionarea securitatii noastre IT realizarea auditurilor de securitate asupra retelelor noastre IT, emiterea de rapoarte catre institutiile abilitate sau repararea unor erori de sistem.

Indeplinirea obligatiilor noastre legale. Indeplinirea obligatiilor noastre legale cu privire la arhivare, securitate, tinerea evidentelor si a altor obligatii pe care legislatia ni le impune.

Gestiunea financiara. Eliberarea bonurilor, a facturilor si a chitantelor catre dumneavoastra primirea platilor de la dumneavoastra inclusiv inregistrarea platilor efectuata de alta persoana in numele dumneavoastrarecuperarea debitelor de la dumneavostra (inclusiv prin intermediul companiilor specializate in recuperarea de creante – detalii mai jos, la sectiunea referitoare la transmiterea datelor cu privire la dumneavostra)restituirea unor sume de bani catre dumneavoastratransmiterea de notificaritrimiterea in instantaelaborarea de rapoarte financiare/ operationale, a rapoartelor de activitate si emiterea situatiilor financiare/ cu privire la contracte.

Solutionarea disputelor. Formularea de cereri si de aparari inaintea autoritatilor publice si a altor entitati care solutioneaza dispute.

Sondaje: Realizarea de sondaje si adresarea de intrebari catre dumneavoastra cu scopul de a obtine opinia dumneavoastra cu privire la serviciile noastre.

Imbunatatirea produselor si a serviciilor.Identificarea potentialelor probleme cu privire la serviciile noastre existente in vedere imbunatatirii acestora (inclusiv prin realizarea de audituri) testarea imbunatatirilor realizate asupra serviciilor noastre sau a noilor noastre servicii solutionarea sesizarilor dumneavoastra.

Cui vom divulga datele dumneavoastra

Ca regula, nu divulgam datele dumneavoastra catre alte companii, organizatii sau persoane din orice tara (inclusiv Romania). Incercam insa sa fim cat de transparenti si specifici cu putinta, iar in continuare vom prezenta categoriile de astfel de destinatari:
Angajatorul dumneavoastra – in legatura cu evaluarea capacitatii dumneavoastra de munca pentru scopuri numai in limita informatiilor stabilite prin dispozitiilor legale.
Autoritati publice din orice domeniu, din Rom&acircnia (ANAF, ITM, etc…) sau din strainatate la cererea acestora sau din initiativa noastra, in acord cu legislatia aplicabila.
Auditori, avocati si alti consultanti profesionali externi ai nostri din Romania sau din strainatate – acestia vor fi obligati printr-o lege sau prin contractul incheiat cu noi sau cu alta companie din grupul nostru ss pastreze confidentialitatea datelor dumneavoastra.
Persoane fizice sau juridice care actioneaza ca persoane imputernicite pentru Tano Prod Impex SRL, in diverse domenii (de exemplu, servicii de plata, servicii de arhivare sau distrugere de documente etc.) de oriunde din lume, pe care ii vom obliga insa sa respecte cerintele legislatiei care va protejeaza drepturile – acestia presteaza anumite servicii pentru noi.

Partenerii nostri, cu care ne aflam in relatii contractuale – furnizori de servicii de marketing.

Atunci cand folosim o persoana fizica sau juridica drept persoana imputernicita pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, ne vom asigura ca aceasta a incheiat un act scris cu noi prin care isi asuma, printre alte obligatii pe care legislatia protectiei datelor cu caracter personal le prevede, obligatiile de a (i) prelucra datele cu caracter personal numai potrivit instructiunilor noastre scrise pe care i le-am furnizat in prealabil si de a (ii) implementa efectiv masuri pentru protejarea confidentialitatii si asigurarea securitatii datelor cu caracter personal. Ne vom asigura, de asemenea, ca actul scris dintre noi si persoana imputernicita prevede pentru aceasta cel putin toate celelalte obligatii pe care le prevede legislatia aplicabila cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Cui si in ce conditii vom transfera datele dumneavoastra catre o tara terta sau organizatie internationala?

In acest moment nu transferam si nu intentionam sa transferam datele dumneavoastra cu caracter personal sau o parte dintre aceastea catre alte companii, organizatii sau persoane din state terte sau catre organizatii internationale.

Cat timp vom stoca datele dumneavoastra?

Vom stoca datele dumneavoastra pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 10 ani Pentru stocarea datelor dumneavoastra (in format electronic), folosim serverele proprii sau ale altor companii specializate in arhivarea electronica.

Securitatea datelor dumneavoastra

Lucram cu responsabilitate pentru a proteja clientii nostri, alte persoane ale caror date le prelucram si pe noi insine de accesul neautorizat si de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucram.

In special, am implementat urmatoarele masuri tehnice si organizatorice de asigurare a securitatii datelor cu caracter personal:

Politici dedicate.Adoptam si ne revizuim practicile si politicile de prelucrare a datelor clientilor nostri si ale altor persoane, inclusiv masurile fizice si electronice de securitate, pentru a ne proteja sistemele de acces neautorizat si alte posibile amenintari la securitatea acestora.

Verificam constant modul in care aplicam propriile politici de protectie a datelor cu caracter personal si in care respectam legislatia protectiei datelor.

Minimizarea datelor.Ne-am asigurat ca datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate la cele care sunt necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate in aceasta nota.

Back-up-uri. Ne preocupa continuu, protejarea sistemelelor noastre de acces sau modificarea neautorizata sau accidentala ale datelor dumneavoastra si de alte posibile amenintari la adresa securitatii acestora. Din acest motiv, dupa ce stergeti informatii din conturile dumneavoastra, este posibil sa nu stergem imediat copiile pe care le-am creat sau back-up-urile pe care le-am realizat. Realizam arhive (back-up-uri) lunare, pe care le pastram securizat pentru minimum sase (6) luni. Toate echipamentele tehnice pe care le folosim pentru prelucrarea datelor dumneavoastra sunt securizate si actualizate pentru a proteja datele.

Asigurarea exactitatii datelor dumneavoastra.Este posibil ca din cand in cand sa va rugam sa confirmati exactitatea si/sau actualitatea datelor cu caracter personal cu privire la dumneavoastra pe care le prelucram.

Instruirea personalului.Ne instruim si testam constant angajatii si colaboratorii cu privire la legislatia si cele mai bune practici in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.

Anonimizarea datelor.

Acolo unde este posibil si adecvat activitatii noastre, anonimizam / pseusoanonimizam datele cu caracter personal pe care le prelucram, astfel incat sa nu mai putem identifica persoanele la care acestea se refera.

Controlul furnizorilor nostri de servicii.Introducem in contractele cu cei care prelucreaza pentru noi (persoane imputernicite) sau impreuna cu noi (alti operatori – operatori asociati) clauze pentru asigurarea protectiei datelor pe care le prelucramaceasta protectie merge cel putin pana la minimul impus de legislatie.

Desi luam toate masurile rezonabile pentru a asigura securitatea datelor dumneavostra, Tano Prod Impex SRL nu poate garanta lipsa oricarei incalcari de securitate sau imposibilitatea de penetrare a sistemelor de securitate. în cazul nefericit si putin probabil în care o astfel de incalcare va surveni, vom urma procedurile legale pentru limitarea efectelor si informarea persoanelor vizate.

Care sunt drepturile dumneavoastra si cum le puteti exercita

Tratam drepturile pe care le aveti in legatura cu prelucrarea pe care o realizam asupra datelor referitoare la dumneavoastra cu maxima seriozitate. Vom continua sa luam toate masurile rezonabile pentru a ne asigura ca acestea sunt respectate.

Drepturile dumneavoastra

Pe scurt, drepturile dumneavoastra sunt urmatoarele:

Dreptul de acces la date. Aveti dreptul de a obtine accesul la datele dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam sau la copii ale acestoraaveti, de asemenea, dreptul de a obtine de la noi informatii cu privire la natura, prelucrarea si divulgarea acestor date.

Dreptul la rectificarea datelor.Aveti dreptul de a obtine rectificarea inexactitatilor datelor dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam.

Dreptul la stergerea datelor(&bdquodreptul de a fi uitat&quot).Aveti dreptul de a obtine de la noi stergerea datelor dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor.Aveti dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam.

Dreptul de a obiecta.Aveti dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastra de catre noi sau in numele nostru.

Dreptul la portabilitatea datelor.Aveti dreptul de a obtine transferul catre un alt operator al datelor dumneavoastra pe care le prelucram sau le controlam.

Dreptul la retragerea consimtamantului.In situatiile in care prelucram datele dumneavoastra in temeiul consimtamantului dumneavoastra, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul puteti face aceasta in orice moment, cel putin la fel de usor cum ne-ati acordat initial consimtamantulretragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor dumneavoastra pe care am realizat-o inainte de retragere.

Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere.Aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra de catre noi sau in numele nostru.

Cum va puteti exercita drepturile

Pentru a exercita unul sau mai multe dintre aceste drepturi (inclusiv dreptul de a va retrage consimtamantul, atunci cand va prelucram datele pe baza acestuia) sau pentru a adresa orice intrebare despre oricare dintre aceste drepturi sau orice prevedere din aceasta nota de informare sau despre oricare alte aspecte ale prelucrarii datelor dumneavoastra de catre noi, va rugam sa folositi oricand doriti detaliile de contact din sectiunea 2 de mai sus (Datele noastre de contact).

Vom incerca sa raspundem cat mai rapid si complet tuturor intrebarilor si preocuparilor dumneavoastra si sa facilitam exercitarea drepturilor dumneavoastra.

Ce se poate intampla daca nu ne furnizati datele

Nu aveti o obligatie de a ne furniza datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le-am mentionat in acest document. Cu toate acestea, e posibil ca nefurnizarea anumitor informatii sa duca la neandeplinirea obligatiilor asumate prin contract.

Cu respect,
Echipa Tano Prod Impex SRL